Voor de juiste vachtverzorging van uw hond

TRIMSALON

Ik ben al meer als 15 jaar gediplomeerd hondentrimster ik vind het belangrijk dat een hond de juiste behandeling krijgt. Dus plukken, effileren of knippen als de rasstandaard van de hond dat voorschrijft. Maar alles kan in overleg met u. Mijn hondentoiletteer diploma heb behaald bij het Huisdier Kennis Instituut in Bunnik. Ik vind het belangrijk dat uw hond zich op zijn gemak voelt in de trimsalon. Ook heb ik voor veel rassen een specialisatiecursus gedaan o.a. voor de West Highland White Terriers en de engelse cocker spaniel.

U bent van harte welkom voor de complete vachtverzorging van uw hond.

AANWEZIGHEID TIJDENS DE BEHANDELING

Voor de hond is het beter dat u niet aanwezig bent tijdens de trimbehandeling. Door uw aanwezigheid kan de hond worden afgeleid of hij zoekt steun bij u. Op deze manier went uw hond niet aan een trimbehandeling. Er zijn altijd uitzonderingen waarbij de aanwezigheid van het baasje wel wenselijk is.

NAGELS EN OREN

Als het nodig is knippen wij de nagels van uw hond en worden er haren uit het oor verwijderd, dit is bij de trimbeurt inbegrepen.

PUPPY BEHANDELING

Uw pup kan bij ons terecht voor een gratis puppy behandeling tot 13 weken, zo kan hij alvast wennen aan de trimsalon. O.a. haar voor de ogen wegknippen, nagels knippen enz.

AFSPRAAK TIJDIG AFZEGGEN

Kunt u niet op uw gemaakte afspraak aanwezig zijn, laat het mij zo snel mogelijk weten.

TOP